CAFE CROCHET
Café Crochet

Geen verzendkosten

Diksmuide, Esen, Vladslo, Beerst, Houthulst,

Groot-Kortemark, Klerken, Koekelare,... 

Gratis verzenden

in België vanaf 50 euro

Supersnelle levering

Binnen 2 werkdagen.

Uitstekende service

0486 37 78 86

info@cafecrochet.be

-10% KORTING OP KATIA & LANG YARNS MET CODE "SOLDEN2021" 

TOT 50% KORTING IN CATEGORIE SOLDEN 2021

WE ARE CAFÉ CROCHET

Onze hoekstenen voor 100% happy people 

Kwaliteit

Wij bieden garens aan die wij zelf testen op kwaliteit. We letten onder andere kleurbad, splitten, levertermijnen, resultaat, etc. Het voordeel voor u is dat wij dus steeds topadvies kunnen geven, vanuit onze eigen ervaring met het garen. Ons aanbod is niet onmetelijk groot, wel degelijk. 


DUURZAAMHEID

De planeet redden kunnen wij jammer genoeg niet. We dragen wel ons steentje bij: zoveel mogelijk ecologische alternatieven, gerecycleerde garens, merinowol die op een verantwoorde manier werd verkregen, .. je vindt ze bij ons. 


Modieus en tegelijk.. tijdloos

Wij proberen een aanbod te voorzien die zowel aanspreekt voor de hipster, als voor de tijdloze, klassiekere breier/haker. We hebben verschillende patronenboeken voor alle voorkeuren en alle maten. 

Goede patronen & de nieuwste boeken

Oké, we geven het toe. We love books. We love yarn. Dus we hebben geen bescheiden bibliotheekje aan boeken. We zijn volledig mee met de laatste nieuwe trends. Zowel hakers, breiers als naaiers komen aan hun trekken. 


Creativiteit

Wij stimuleren jouw creativiteit. Telkens ligt iets nieuws in de rekken. Steeds opnieuw maken wij nieuwe modellen en zorgen we voor inspiratie. Sommige gaan je prikkelen om je grens te verleggen, andere haken dan weer lekker weg. Wil je stof combineren met wol?

WE LOVE IT.

ONS TEAM

Sarah

Creatief brein achter Café Crochet. Dagelijks vanaf de dageraad tot zonsondergang bezig met haken, breien, patronen ontwerpen en de webshop.

Met dank aan mama Leen en hubby Yanick voor de niet aflatende support! 

Doodle

Doodle is onze CEO - Chief Entertainment Officer. Ze zorgt ervoor dat onze klanten zich welkom en thuis voelen en wanneer ze er is, een extra touch aan elke workshop of les. 

café crochet

Telefoon

E-MAIL

ADRES


Café Crochet is onderdeel van Nuytinck BV.
Visit us also on www.yanicknuytinck.be


KBO 0754.446.895

maatschappelijke zetel

Graanstraat 7, 8600 Diksmuide , België

Copyright © Alle rechten voorbehouden