WORKSHOPS

Update coronavirus

Alle workshops, lessen, open ateliers worden vanaf 28/10/2020 opgeschort tot nader order van de overheid.

De winkel blijft geopend! Bestellen via webshop en afhaal is ook steeds mogelijk! 

Door de nieuwe maatregelen die de Vlaamse regering ons heeft opgelegd, worden alle workshops, open ateliers, lessen opgeschort vanaf vrijdag 28/10 om 12u tot nader order van de overheid . De winkel blijft open, en wordt als essentieel gezien voor onze samenleving. Blij dat de overheid inziet dat wol als essentie kan gezien worden voor de ontspanning in onze maatschappij.


Normaal gaat deze maatregel pas in uiterlijk op 30/10/2020, maar wij nemen als winkel de verantwoordelijkheid om deze week al de workshops, lessen en open ateliers te schrappen. 

Voor de mensen die reeds betaalden voor de workshops: jullie zullen individueel gecontacteerd worden hoe het verder verloopt. 


We betreuren dat we niet gezellig samen rond een tafel kunnen handwerken en plezier maken. Het is de periode bij uitstek om nu aan handwerken te doen. De dagen worden korter, het weer is druilerig.. Tijd om sjaals, warme truien, ... te breien en knuffels, decoratie,... te haken.

" Wij zijn geopend tijdens de lockdown. Maar ook via de webshop, telefonisch en via afhaalservice zijn wij uiteraard ter beschikking voor je, en kijken samen met jou uit naar betere tijden. "


Liefs, 

Sarah van Café Crochet

START TO HAKEN


Wil je leren haken? Maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? Geen probleem ! Café Crochet legt alles stap voor stap uit vanaf nul. Aan de hand van keitoffe - maar eenvoudige - projecten leer je alle technieken die je nodig hebt om pareltjes te maken in wol. Na de lessenreeks is er de mogelijkheid om tot een haak -en breicafé aan te sluiten. We leren onder andere: alle courante steken, de magische ring, haken in het rond, je eerste amigurumi, tips & tricks, ... 


Prijs: 75 euro voor 10 lessen. 

Inbegrepen: les, kopies, koffie of thee met versnapering

Niet inbegrepen: wol, haaknaald, ... (aan te kopen in ons atelier). 

haak -en breicafé

Kom haken in ons haak -en breicafé op vrijdagnamiddag!

Er wordt geen les gegeven in deze brei -en haakcafés. Iedereen werkt aan zijn eigen projecten en helpt elkaar. 


Gezelligheid en inspiratie troef! Je leert steeds iets van elkaar en wordt een hechte groep! Fun gegarandeerd. 


Verschillende data mogelijk. Kijk in de webshop! 

Prijs: 2 € per namiddag. 

Inbegrepen: gezelligheid en inspiratie, koffie of thee met versnapering

Exclusief: wol, patronen, etc.. (aan te kopen in ons atelier) 

START TO BREIEN


Wil je leren breien? Breien is een erg veelzijdige, kalmerende bezigheid waar je een prachtig resulaat mee kan verwezenlijken. Café Crochet legt alles stap voor stap uit vanaf nul. Aan de hand van trendy - maar beginners - projecten leer je alle technieken die je nodig hebt om juweeltjes te toveren uit je breinaalden. Na de lessenreeks is er de mogelijkheid om tot een haak -en breicafé aan te sluiten. We leren onder andere: alle courante steken, afkanten, meerderen - minderen, je eerste kledingstuk, tips & tricks, ... 

Prijs: 75 euro voor 10 lessen. 

Inbegrepen: les, kopies, koffie of thee met versnapering

Niet inbegrepen: wol, haaknaald, ... (aan te kopen in ons atelier).