We are Café Crochet

Onze 5 hoekstenen voor 100% happy people

We Are Cafe Crochet

1. Kwaliteit

Wij bieden kwaliteitsvolle garens aan. We letten o.a. op kleurbad, splitten, levertermijnen, resultaat, etc. Het voordeel voor u is dat wij dus steeds topadvies kunnen geven, vanuit onze eigen ervaring met het garen. Ons aanbod is niet onmetelijk groot, wel degelijk. 

2. Duurzaamheid

De planeet redden kunnen wij jammer genoeg alleen niet. 
We dragen wel ons steentje bij: zoveel mogelijk ecologische alternatieven, gerecycleerde en traceerbare garens, merinowol die op een verantwoorde manier werd verkregen, .. je vindt ze bij ons. 

3. Modieus en tegelijk.. tijdloos

Wij proberen een aanbod te voorzien die zowel aanspreekt voor de hipster, als voor de tijdloze, conservatieve breier/haker. We hebben verschillende patronenboeken voor alle voorkeuren en alle maten. 

4. Goede patronen & nieuwste boeken

Oké, we geven het toe. We love books. We love yarn. Dus we hebben geen bescheiden bibliotheekje aan boeken. We zijn volledig mee met de laatste nieuwe trends. Zowel hakers als breiers komen aan hun trekken. 

5. Creativiteit

Wij stimuleren jouw creativiteit. Telkens ligt iets nieuws in de rekken. Steeds opnieuw maken wij nieuwe modellen en zorgen we voor inspiratie. Sommige gaan je prikkelen om je grens te verleggen, andere haken dan weer lekker weg. Wil jij eens totaal iets nieuws proberen?  We love to trigger you.

Meet Our Team


Creatief brein & drijvende kracht achter Café Crochet. Dagelijks vanaf de dageraad tot zonsondergang bezig met haken, breien, patronen ontwerpen en de webshop.


Mama van Sarah en onmisbare rechterhand in het Café Crochet team. Een ware duizendpoot met groot organisatietalent. Gepassioneerd in alles wat met wol te maken heeft.  


Altijd te vinden achter een computer, in de shop of met handwerk in de hand. Dagelijks op zoek naar nieuwe, interessante patronen, speciale kleurcombinaties of nieuwe technieken.


Onze openingsuren

maandag: gesloten

dinsdag: 13.30 tot 17.30u

woensdag: 9.30 tot 12.30 & 13.30 – 17.30u

donderdag: 9.30 tot 12.30 & 13.30 – 17.30u

vrijdag: 9.30 tot 12.30 & 13.30 – 17.30u

zaterdag: 9.30 tot 16u


Heb je vragen voor ons?

Kaart Adres

Stuur ons gerust een berichtje, geef ons een belletje of spring eens binnen in de winkel.

Bezoek ons:

Stadenstraat 33b,
8610 Zarren
West-Vlaanderen

Aan de overkant van Apotheek Delbeke – Aerts

Mail ons:

info@cafecrochet.be

Bel ons of stuur ons een berichtje:

+32 486 37 78 86