Retourneren


Ben je niet tevreden van je aankoop? Dan hebt u, als consument, het recht aan Café Crochet te melden dat je afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. Je mag jouw bestelling zonder reden retourneren, maar om onze service te verbeteren is jouw feedback heel waardevol. 

Je stuurt de goederen dan in de originele verpakking, in impeccabele staat, op eigen risico en kosten terug. 
Van zodra wij de goederen in originele, onbeschadigde staat hebben ontvangen, zal uw geld (met uitzondering van de verzendkosten) teruggestort worden binnen de 14 dagen. Afgeprijsde artikelen (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) kunnen niet geretourneerd worden. Voldoen ze niet aan de kwaliteit door onzentwege (kleur, problemen met het product,…) of zijn ze defect, dan kan er, na controle van  een tegoedbon aan de klant worden geschonken.  Let op: brei en haakpakketten horen in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour gestuurd dte worden. Indien er artikelen uit het pakket zijn gebruikt, dan is uw retour helaas ongeldig. 

Retouradres:

Café Crochet
Graanstraat 7
8600 Diksmuide

Bij annulatie van een bestelling, alvorens deze werd verstuurd, zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing. 

Retours door BPost


BPost biedt uw bestelling aan, maar u bent helaas niet thuis. Na een tijdje haal je jouw bestelling ook niet op in het postkantoor. Wat gebeurt er dan? Wanneer de bestelling door Bpost terug naar afzender wordt gestuurd, nemen wij zelf geen contact op met u als klant. U hebt dan drie opties: 

  • Je hebt 14 dagen tijd om na ontvangst van de retour contact op te nemen als u de bestelling opnieuw wil laten versturen.Hiervoor worden opnieuw verzendkosten en administratieve kosten van 4,00 euro aangerekend. 
  • Wil je de bestelling niet meer ontvangen en dus ook niet opnieuw laten verzenden, dan annuleren wij de bestelling met aftrek van de verzendkosten en een administratieve kost van € 4,00. 
  • Wil je de bestelling wel nog ontvangen, maar niet meer laten verzenden? Dan kunt u deze kosteloos komen ophalen in de winkel. De originele verzendkosten worden echter niet meer terugbetaald. 

Vragen?

We staan steeds voor jou paraat om jouw vraag te beantwoorden. Neem telefonisch contact op via 0486 37 78 86 of per email via info@cafecrochet.be