Totally in love met Cotton In Love

Ontdek de nieuwe Cotton in Love – wol, met bijhorend tijdshrift van Katia!

Cotton in Love, het nieuwe garen van de Concept by Katia Yarns collectie, is een veelzijdig en prachtig garen om mee te werken. Deze wol wordt aangeboden met een speciaal tijdschrift met daarin 8 patronen voor stijlvolle moeders en cute baby’s.
De patronen werden gemaakt in schitterende pasteltinten in roze, lila en oranje. Voel de liefde voor het breien en voor kwaliteitgarens in dit mooie patronenboek. Brei prachtige gilets en sweaters voor dames, maar ook babysweaters en salopettes. In deze ontwerpen schittert de wol in al zijn eenvoud.
De aangename feel van deze merinowol – egyptisch katoenblend zorgt voor bijzondere kledingstukken in vreugdevolle tijden: geniet van het (groot)moederschap. Ideaal als kraamgeschenkje of gewoon heerlijk voor jezelf!

Perfecte combinatie voor baby’s: merinowol-katoen

Cotton in Love is ontstaan uit de liefdesverhouding tussen de fijnste Merinowol en het beste Egyptische katoen. Een perfecte combinatie tussen vezels, met een zacht en aangenaam warmteregelend vermogen dat bovendien vocht absorbeert.
Een essentieel garen om de eerste babytruitjes of basic items uit de babygarderobe mee te breien. Brei met breinaalden 3,5 alle soorten projecten voor het hele jaar, die je gerust in de wasmachine kan wassen.

Bekijk hier de wol en het tijdschrift
Bron: katia.com

(Copyright Café Crochet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *