yucatan katia top

De mooiste zomerdraden & modellen van 2022

WELCOME SUMMER!

Onze mooiste zomermodellen speciaal voor jou…

Hello April! Hello Summer!

De eerste zonnestralen op onze snoet, dus tijd om de nieuwe zomertoppers voor te stellen van 2022!
Deze lente en zomer draait alles rond draagcomfort & kleur!
Daarom stellen wij met trots een selectie van onze mooiste zomerdraden aan u voor per merk.
Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen…


Katia

Katia bewijst dit jaar dat mooie zomermode ook gehaakt kan worden! Er werd extra zorg besteed aan mooie haakpatronen in het Casual magazine van Katia waar ongeveer de helft (!) gehaakt is. Daarnaast staan er ook prachtige breiprojecten in voor elke leeftijd en maat. Spaanse vibes, ook al lig je aan het strand in de Balearen of aan de Belgische Kust. Zomer we zijn er klaar voor!


Lang Yarns

Warme pastelkleuren of toch een stevige colour punch? Lang Yarns heeft het beide in het gamma deze zomer. Wij kunnen de tussenseizoen-draden van Lang Yarns enorm appreciëren. Omdat de zomers bij ons zo snel afgelopen kunnen zijn en de avonden zo koel kunnen aanvoelen is dit ideaal. Zo zijn de Amira & Sakura met hun pimakatoen, maar ook de Regina met een vleugje wol, prachtige keuzes.


Wooladdicts

Een tikje gedurfd met momenten? Of gewoon lekker jong, fris en zomers? Ga voor zelfliefde en bestel enkele bolletjes van deze prachtige zomercollectie van Wooladdicts & straal. Ga je voor een tijdloze top in Pride of liever een mooie debardeur in Happiness? Naast prachtige kledingstukken staan er in Wooladdicts #8 ook prachtige accessoires: een leuke zonnehoed, toffe tas in Joy of granny square kussens/deken. Go for Happiness!


Are you ready for summer?

Laat hieronder weten wat je vindt van onze zomercollectie. Vragen? SHOOT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *